2011. június 25. szombat, 09:51
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Egy évre kitiltották a játéktérre beszaladó dédit - VIDEÓVAL

A renitens dédnagyi, Margaret Musgrove A renitens dédnagyi, Margaret Musgrove thetelegraph.co.uk

Az angol másodosztályban szereplő Leeds United vezetősége automatikusan egy évre kitiltotta stadionjából az április 30-án, a csapat utolsó bajnoki mérkőzésén a játéktérre befutó 63 éves dédnagymamát.

 

A tizenhárom unokával és három dédunokával büszkélkedő Margaret Musgrove a tévékamerák felvételei szerint a mérkőzés lefújását követően, felemelt kezekkel futott be az egyik büntetőterületre. A biztonságiak szinte azonnal kivezették, majd átadták a rendőrségnek, akik rövid őrizetbevételt követően szabadon engedték, eljárást nem indítottak vele szemben.

A matróna a most nyilvánosságra került ítélettel szemben felemelte hangját, és sérelmezi azt. "Nem vagyok huligán, mégis úgy kezelnek, mintha rendbontó lennék. Csupán azt akartam odakiáltani a csapatnak, hogy odavagyok ezekért a srácokért... Néhány meccses eltiltás is fájt volna, de azt elégséges büntetésnek tartanám"

A dédi már negyven éve a Leeds United rajongója, a játéktérre is vállán átvetett United táskával és a csapat zászlajával lépett. Elmondása szerint számára a csapat jelenti a közösségi életet, így természetes, hogy a jövő évi szezonra is már jóval korábban megváltotta nyugdíjas bérletét. Most azonban a 432 angol fontos - nagyjából százhetvenezer forintos - kiadás a semmibe veszni látszik, hiszen az idős hölgy nem látogathatja a Leeds United hazai meccseit az Elland Roadon. A Facebook közösségi oldalon már csoportot is szerveztek a büntetés eltörléséért, a klub azonban hajthatatlan. Mint hivatalos közleményükben szerepel "a hölgy megszegte a klubszabályzatot, amely tiltja a nézők belépését a gyepre. Klubunk hazai mérkőzésein rendszeresen 30 000 rajongót fogadunk, és számukra egyértelmű üzenetet kívánunk közvetíteni: a játéktérre lépni tilos! Musgrove asszony természetesen élhetett a klubbüntetés elleni fellebbezéssel, amit meg is tett, de ez minden amit tehet."

Az esetről készült videót IDE KATTINTVA tekintheti meg!

 

Van véleménye? Szóljon hozzá! A cikket az oldal alján kommentelheti!

Utolsó módosítás 2011. június 25. szombat, 18:02

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére