2011. június 09. csütörtök, 11:45
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Láthatatlan gólt szerzett az argentin középpályás - VIDEÓVAL

Látványos bírói tévedés borzolja a dél-amerikai médiát, amely ismételten a gólok megítélésének technikai segítségét követelők hangját erősíti.

Június 4-én az Independiente Rivadavia fogadta a Patronato csapatát az argentin másodosztály bajnoki fordulójában. A hazaiak 1-0-ás vezetésénél az Independiente középpályása, Gonzalo Bazan egy távoli lövéssel tette próbára az ellenfél kapusának, Sebastian Bertolinak képességeit. A labda a felső lécen csattant, majd a kapus testére vágódva a kapuba jutott, de a hátsó hálótartó vasról a játéktérre pattant. (Ha ez a leírás túl bonyolult, tekintse meg a videót!)

Bár a labda jól láthatóan áthaladt a gólvonalon, a játékvezető Luis Alvarez nem adta meg a találatot, mivel sem ő, sem asszisztense nem érzékelte, hogy a labda a kapuból jött vissza.

A találkozót követően, melyet egyébként a haziak 3-0 arányban megnyertek, a gólszerző a következőket nyilatkozta: "Nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet, és nem adták meg... Boldogtalan vagyok, de szerencsére később rúgtam még egy gólt."

A játékvezető az esettel kapcsolatban elmondta, "nem adtuk meg a gólt, mert nem láttuk annak. Erről pedig a jövőben többet nem is mondunk".

forrás: 101greatgoals.com

;">

Utolsó módosítás 2011. június 09. csütörtök, 12:51

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére