2011. június 04. szombat, 19:44
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Kassai vezette a megyei kupadöntőt

Kassai Viktor, a FIFA játékvezetői testületének tagja a Tardos-Ács megyei kupadöntőt vezeti a tatabányai Grosics Gyula Stadionban. Kassai Viktor, a FIFA játékvezetői testületének tagja a Tardos-Ács megyei kupadöntőt vezeti a tatabányai Grosics Gyula Stadionban. MTI Fotó: Beliczay László

A hírek igaznak bizonyultak: a mai Ácsi Kinizsi SC - Tardosi FC Komárom-Esztergom megyei Magyar Kupa mérkőzést Kassai Viktor vezette le.

Mint korábban honlapunk is megírta, a megyei kupadöntő dirigálására az első számú hazai - és jelen pillanatban európai - játékvezetőt kérték fel.

A jegyzőkönyv tanulsága szerint a topjátékvezető két sárga lappal vezette le a regionális derbit, melyen állandó segítője, a szintén Esztergom megyei Erős Gábor mellett Szalai Dániel asszisztálhatott. A megyei szinten kiemelkedő sporteseményt a tatabányai Grosics Gyula Stadionban rendezték meg, ahol a vendég csapat, a Tardosi FC 3-0-ás gólaránnyal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

 

Közben nyilvánosságra került a "Kassai-csapat" újabb feladata is, augusztus 10-én a Németország-Brazília barátságos mérkőzést vezetheti a klasszikus hármas, hiszen ezen a mérkőzésen már Vámos Tibor is újra csatasorba áll majd.

 

Utolsó módosítás 2011. június 05. vasárnap, 07:14

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére