2011. május 30. hétfő, 14:00
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

A hivatásos labdarúgok szerint Kassai, Iványi és Vad volt a legjobb a bajnokságban

Kassaira nagy arányban szavaztak a labdarúgók Kassaira nagy arányban szavaztak a labdarúgók hlsz.hu

Hagyományaiknak megfelelően a Hivatásos Labdarúgók Szervezete idén is megválasztotta a most lezárult bajnoki év (2010/11.) legjobb labdarúgóit, edzőjét és játékvezetőjét.

A jelöltek kategóriánkénti névsorát a szervezet felkérésére egy héttagú grémium állította össze, melynek tagjai: Arany Tamás, Bozsik Péter, Faragó Richárd, Gellei Imre, Imre Mátyás, Novotny Zoltán és Nyilasi Tibor voltak. A HLSZ Szavazáson a magyar NB I-es és NB II-es labdarúgók vettek részt. Határidőre több mint hatszáz játékos küldte vissza a kitöltött szavazólapokat, így a nyolc kategóriában összesen közel ötezer voks alapján született meg a végeredmény.
A HLSZ Szavazás 2011 Díjátadó Gálájára 2011. május 30-án, 11 órai kezdettel, a Telki Edzőközpontban került sor. A Szervezet díjakat adott át a kategóriánkénti első, második és harmadik helyezettek részére.

Íme, a kategóriánként győztesek: Szűcs Lajos (Pápa) a Legjobb kapus, Alves André (Videoton) a Legjobb mezőnyjátékos és a Legjobb idegenlégiós, Lázár Bence (Újpest) a Legjobb 21 éven aluli játékos, Kis Károly (Paks) a Legjobb edző, Dzsudzsák Balázs (PSV) a Legjobb külföldön játszó labdarúgó, Lippai Ákos (Diósgyőr) a Legjobb másodosztályban szereplő játékos kategóriában végzett az első helyen.

A játékvezetők között Kassai Viktort választották meg a legjobbnak, aki Iványi Zoltánt és Vad II Istvánt előzte meg.

forrás: hlsz.hu

Utolsó módosítás 2011. május 30. hétfő, 14:10

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére