2011. február 27. vasárnap, 17:56
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Rooney könyöklése lapot sem ért - VIDEÓVAL

Február 26-án a Manchester United idegenben 4-0 arányban lelépte a Wigan Athletic csapatát. A mérkőzés azonban nem csupán az eredménytől lesz emlékezetes, hanem a United támadójának, a világklasszis Wayne Rooney alattomos megmozdulása miatt is.

A mérkőzés még szinte el sem kezdődött, amikor a nyolcadik perc végén 0-0-ás állásnál Rooney hátulról, amikor a labda tőle  több méteres távolságban volt, jobb könyökével simán fültövön vágta az előtte békésen, a meccs történéseit figyelő wiganos James McCarthyt. A közönség azonnal felhördült, és az esetet jól észlelő játékvezető, Mark Clattenburg le is fújta azt. Ezt követően a játékvezető odasétált a szabálytalankodó Rooneyhoz, majd kedélyesen megbeszélte vele az esetet, és újra indította a játékot.

A Wigan edzője Roberto Martinez szerint "a szabálytalanság elég egyértelmű, hiszen eltalálta a könyökével a játékos arcát, így mindenképpen ki kellet volna állítani, ráadásul a szituációnál a labda nem volt megjátszható közelségben". A United edzője Sir Alex Fergusson viszont kizárólag a média nyomásának tartja az esetet. "Nem történt semmii..." fogalmazott a skót mester, majd hozzátette: "mivel Wayne-ről van szó, most bizonyára azt fogják követelni, hogy akasszák fel, vagy ítéljék villamosszékre..."

A United edzőjének véleményét a hazai szurkolók, és a televíziós felvétel szakkommentátora sem osztotta. Utóbbi úgy gondolta, hogy Rooney "kimondottan szerencsés fickó", amiért egy ilyen megmozdulás után a játéktéren maradhatott.

forrás: dailymotion.com

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ AZ OLDAL ALJÁN!

Utolsó módosítás 2011. március 02. szerda, 14:34

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kapcsolódó Videó

Wayne Rooney szabálytalansága a Wigan elleni meccsen dailymotion.com
Vissza az oldal tetejére