2011. február 27. vasárnap, 09:24
Értékeld ezt a cikket
(1 Szavazat)

Bállal indították a szezont a Pest megyei játékvezetők

Tánc, móka, kacagás... Tánc, móka, kacagás... Máté Attila

Hagyományaikhoz híven, vidám, zenés estével hangoltak az induló szezonra a játékvezetők február 26-án este, Gödöllőn, az egyetemi Alma Mater étteremben.

A jó hangulatú rendezvényt személyesen megtisztelték a társmegyék képviselői, Kelemen Attila (Heves), Komjáti István (Nógrád), Szabadi Miklós (Szolnok), Vígh Tibor (Szolnok), valamint Kormányos Gábor és Pál Sándor is. Szintén személyesen jelentek meg a megye játékvezetésben fontos szerepet játszó díjak alapítói, így a Horváth Ákos-díj kapcsán Horváth Gábor és neje, valamint a Bölcs Bagoly-díj alapítója Szendrő Dénes. Nem mulasztotta el tiszteletét tenni a játékvezetőkkel köztudottan jó kapcsolatot ápoló Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója sem.

Az eseményt szokás szerint elhunyt kollégáikra történő megemlékezéssel és tiszteletadással kezdték a megjelentek, majd a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, illetve jubiláló játékvezetők számára kerültek átadásra az elismerések. Idén rekord mennyiségben, huszonkét díjat adtak át, alkalmanként pedig vastaps kísérte a díjazottakat. A díjátadót követően Benkő Tamás hivatalosan is megnyitotta a bált, és kezdetét vette a vacsora, majd a zenés-táncos szórakozás, melyet csak az éjféli tombola szakított meg.

A tombolaajándékok tekintetében is kiemelkedett a bál, hiszen a felajánlásoknak köszönhetően több tucat értékes nyeremény várta Fortuna akaratát. A díjak között műszaki berendezések, több tízezer forint értékű éttermi utalványok, szolgáltatások, sőt még telefonos jóslás is megtalálható volt a szokásos ajándékcsomagok és focirelikviák mellett. A fődíj egy ötvenezer forint értékű bútorutalvány volt, a legbizarrabb nyeremény pedig egy igazi, élő kismalac. Ez utóbbi sorsolásánál a BL-meccseket megszégyenítő izgalomban teltek a másodpercek, mivel a tombolázók egyik fele szerette volna megnyerni, míg sok városlakó kolléga rettegett a lehetőségtől, hogy az állatkát ezentúl lakótelepi garzonjában társbérlőként nevelgesse tovább. Végül a malacka jó helyre került, hiszen a szerencse folytán a zenét egész este szolgáltató Puhl Band tagja viheti majd haza.

Az este díjazottjai:

 

2010 legjobb asszisztense Bak Balázs
2010 legjobb futsal játékvezetője Janitz Gergő
Bölcs Bagoly-díj nyertese Fenyvesi Arnold
Horváth Ákos-díj díjazottja Simon Tamás
Gombás Attila-díj díjazottja Szalai Zoltán
Huvé János emlékplakett (Halhatatlan sípmesterek megyei) Kiss Tibor Zoltán
Oláh Tibor emlékplakett (Halhatatlan sípmesterek körzeti) Földvárszki Norbert
A JB 2010 évi különdíjasa Perepatics Lilla
10 éves jubiláló Fenyvesi Arnold
ifj. Szíjjártó Imre
15 éves jubiláló Bíró Zsolt
Márton Zsolt
Solymosi András
Hadnagy Levente
20 éves jubiláló Mércse László
25 éves jubiláló Cingáli József
45 éves jubiláló Olajos Gábor
Spori-szelet díjazott, a Futball7vége legjobb játékvezetője Futó Tamás
Az MLSZ Pest megyei Igazgatóságának emléklapja Szendrő Dénes

 

Utolsó módosítás 2011. február 27. vasárnap, 13:08

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kép galéria

Vissza az oldal tetejére