2011. február 10. csütörtök, 22:55
Értékeld ezt a cikket
(1 Szavazat)

Honlapunk megújult

A PMLSZ játékvetők honlapja 2005 novemberében indult útjára. Az eltelt időben az egyszerű statikus felületből a technikai fejlődésnek köszönhetően 2007-ben már egy "ráncfelvarráson" átesett az oldal, s az akkori modern, tetszetős külső mára már megkopott. Eljött hát az ideje, hogy ismét újítsunk, és egy dinamikusabb, felhasználóbarátabb, új funkciókkal bíró portált adjunk át olvasóinknak.

Az alapvető változások a jövőben a hírstruktúrában fognak megmutatkozni. Az oldal központi részén a megszokott tematikus bontás szerint, kategorizálva érhetők el a hírek. Ennek előnye, hogy akik kimondottan egy téma után érdeklődnek, mindig megtalálhatják a legfrissebb, és legaktuálisabb hírtartalmakat.

A frissességre vágyók a kategóriák alatt mindig megtalálják a legfrissebb tartalmakat, illetve láthatják a legolvasottabb cikket.

Már korábban is próbálkoztunk, de mostantól biztos alapokon nyugvó kommentelési lehetőséget biztosítunk mindenkinek. A vélemények minden cikkhez külön külön hozzáfűzhetők, és a legutolsók a nyitóoldalon olvashatók is. Innen a hozzászólás és a cikk egy kattintással elérhető.

Fontos változás, hogy a jövőben nem tartunk fenn külön galériát, hanem mindig az aktuális cikknél a szövegtartalom alatt jelennek meg a cikkhez tartozó képes - fotó, vagy videó - tartalmak.

Szintén fontos lépés, hogy a változással együtt bevezetésre kerül a tartalmak közösségi oldalakon történő megosztásának lehetősége. Ha valami tetszik, és szerinted ismerőseidet is érdekelheti, egy kattintással küldheted a Facebook-ra vagy a Twiterre. Sőt, oldalunk már a Facebookon is szerepel, like-olj minket bátran!

Szintén egyszerűsödik a letölthető tartalmak elérése. Ezen túl nem a főmenüből, több alkönyvtáron keresztül kell a fontos információkért harcolnod, hanem az oldal alján szekciónként megkülönböztetve, azonnal hozzáférsz a küldéshez, üzemanyagárakhoz, jelentkezési lapokhoz, vagy fontos közlönyökhöz.

Ha pedig nem csak a mi híreinkre vagy kíváncsi, a menü alatt folyamatosan frissülő hírcsatornánk megmutatja neked a legfrissebb sporthíreket.

Természetesen a honlap nem hiba nélküli, de igyekszünk folyamatosan, és gördülékenyen megszüntetni az apró nehézségeket. A mostani tartalom a legfrissebb információkat öleli fel, hamarosan hozzáférést adunk az archív honlapokhoz is, illetve a tartalmakat szokás szerint folyamatosan bővítjük.

Ezeken kívül pedig a közeljövőben még néhány újabb szolgáltatás bevezetését is tervezzük, tehát mindenképpen érdemes lesz visszatérni!

Utolsó módosítás 2011. február 20. vasárnap, 17:13

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére