2010. december 05. vasárnap, 17:20
Értékeld ezt a cikket
(2 szavazat)

Vacsorával búcsuztatták az évet a Pest megyei ellenőrök

A gratulációból kijutott mindenkinek A gratulációból kijutott mindenkinek Máté Attila

A megyében eddig nem megszokott módon, közös vacsorával vettek búcsút az évtől és az őszi bajnoki szezontól a PMLSZ ellenőri kereteinek tagjai november 29-én. Az eseményen az ellenőrök mellett megjelent Ádám Mihály megyei JB-elnök és országos ellenőr, valamint Benkő Tamás szövetségi főtitkár is.

"Örömteli, hogy ebben az évben minőségi előrelépés történt a megyei mérkőzések ellenőrzéseiben" - mondta köszöntőjében Varga András az Ellenőrzési Albizottság vezetője. Hozzátette, hogy a keret jelentősen megfiatalodott, hiszen csaknem fél tucat új megyei ellenőrrel egészült ki a keret, akik közül többen aktív játékvezetőként már az országos kereteket is megjárták, így szerezve meg későbbi munkájukhoz a szélesebb szakmai tapasztalatokat.
Az elvégzett munka szakmai értékelését az albizottság-vezető a tavaszi fordulókat megelőző továbbképzésre ígérte, de röviden kitért tapasztalataira. "Az új kollégák csatarendbe állásával, illetve az országos keretben működő játékvezetőink ellenőrzéseinek segítségével elmondhatom, hogy jelenlegi létszámunk több, mint elégséges a munkához. Ennek köszönhetően az idei bajnokságban fordulónként átlagosan tizenkét mérkőzésre tudtunk ellenőröket küldeni, és a nagyobb ellenőrzési számnak csupán anyagi lehetőségeink szabtak korlátot." Varga András szerint az elmúlt hónapokban a bizottság megfelelő figyelmet tudott fordítani a fiatal, tehetséges játékvezetők megfigyelésére, és jelentéseikkel értékes információkhoz juttatták a JB elnökségét, valamint magukat a játékvezetőket is a mérkőzésen tapasztaltakról.
Az este további részében a résztvevők megünnepelték a körükben tartózkodó név- és születésnapos sportbarátaikat, majd hódoltak a gasztronómiai élvezeteknek, és kellemes beszélgetés közepette fogyasztották el vacsorájukat.
Utolsó módosítás 2011. február 10. csütörtök, 19:41

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kép galéria

Vissza az oldal tetejére