2010. december 13. hétfő, 12:52
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Záró taggyűlés Pest megyében

Fekete Miklós a PMLSZ elnöke Fekete Miklós a PMLSZ elnöke Máté Attila

December 13-án, hétfőn tartotta ünnepi évzáró taggyűlését a Pest megyei Labdarúgó Szövetség elnöksége. Az eseményen tizenkettek részesültek a "Pest megye labdarúgásáért" kitüntetésben, illetve a megyei egyesületek labdákkal és sportszerekkel gazdagodhattak. A meghívottak személyenként egy darab PMLSZ-agendát is átvehettek, melyet a jövő évben forgathatnak, illetve használhatnak.

 

Fekete Miklós elnök a taggyűlés és a meghívottak előtt beszámolt az elnökség 2010-es munkájáról, illetve a jövőbeli változásokról. Elmondta, hogy a regnáló elnökség a bajnoki év végéig marad hivatalában, de a Felügyelő Bizottság mandátuma 2010. december 31-ével lejár és annak jogosítványait jövőre már az MLSZ fogja gyakorolni.

 

Az elnök bejelentette, hogy megyénk sportigazgatói posztjára élénk az érdeklődés, öt pályázat érkezett. A pályázatokat az elnökség áttekintette és javaslatot tett az MLSZ felé is az új vezető személyéről. Azt azonban, hogy az elnökség ki(ke)t támogat a pozícióra, egyelőre nem árulhatta el, mivel az ülés zártkörűen került megtartásra és azt a felügyelő szövetség így kérte.

Fekete Miklós az albizottságok munkájának értékelésekor a Játékvezető Bizottságot az elsők között méltatta. Úgy fogalmazott, hogy az öt fős bizottság és a hozzá kapcsolódó területi segítők nívós és hatalmas munkát végeztek az évben. "Gondoljanak bele, egy bajnoki hétvégén megyénkben 118-121 mérkőzést bonyolítunk le, melyre a játékvezetőkkel kapcsolatos összes teendőt ez a 'maroknyi' grémium lát el. A rendszer jól működik, az elmúlt évben a küldésben és a képzésben fennakadás nem történt, így ezúton is köszönetemet fejezem ki Ádám Mihály úrnak és csapatának" - összegezte a bizottságra vonatkozó értékelését az elnök.

Utolsó módosítás 2011. február 20. vasárnap, 17:08

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kép galéria

Vissza az oldal tetejére