2015. január 12. hétfő, 13:20
Értékeld ezt a cikket
(2 szavazat)

Elkezdődött a Pest megyei alapfokú labdarúgó-játékvezetői tanfolyam, de még lehet jelentkezni rá

Pillanatkép az első oktatási napról Pillanatkép az első oktatási napról Fenyvesi Szabolcs

2015. január 5-én, hétfőn kezdetét vette az alapfokú játékvezetői tanfolyam Pest megyében. Az első foglalkozási napon a közel 60 jelentkező a kötelező adminisztrációs feladatokat követően a magyar és nemzetközi szervezetek felépítésével ismerkedett meg. A tanfolyamon azonban még bárki részt vehet, mert meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

Budapesten, a Városház utcai Megyeházán elindított alapfokú játékvezetői tanfolyamon Farkas Balázs, a Játékvezetői Bizottság Alelnöke köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a játékvezetés szervezeti felépítését, a részletes képzési tervet, metódusokat. A köszöntő szavak után Németh Ádám profi játékvezető összegezte az elit játékvezetőkkel szembeni kritériumokat és az elvárási szinteket. Fenyvesi Szabolcs tanfolyamvezető a képzés tematikáját, a teljesítendő követelményeket vázolta fel.

A hallgatók az elméleti és a gyakorlati órák során megismerkednek majd a labdarúgás szabályaival, valamint betekintést kapnak a játékvezetői élet mindennapjaiba. A képzés végén elméleti és gyakorlati vizsgákon számolnak be tudásukról, fizikai felkészültségükről, a tanfolyamon elsajátított szabályokról.

Aki időközben úgy dönt, hogy elvégezné az alapfokú játékvezetői tanfolyamot, az még csatlakozhat, hiszen a jelentkezési határidőt január 25-ig meghosszabbították. Bővebb információ a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen, valamint a 06-20/293-34-33-as telefonszámon kapható.


Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére