2013. augusztus 09. péntek, 05:14
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Szalai és Laczkó a legjobb a megye szerint

Szalai Zoltán az év legjobbja Szalai Zoltán az év legjobbja Máté Attila

A tikkasztó hőség ellenére nagyon sokan tették tiszteletüket az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság ünnepi rendezvényén csütörtökön délután a Megyeházán, a 2. Gólkirályi Gálán, ahol átadták az év legjobb játékvezetőinek ítélt "Sporiszelet-díjat" is.

A megjelenteket Benkő Tamás megyei igazgató köszöntötte, aki tájékoztatást nyújtott a versenyév beindításáról, kiemelve, hogy a TAO-nak köszönhetően továbbra is 90%-os díjcsökkentés illeti meg az amatőr és az utánpótlás labdarúgást. Ezután rövid ismertetőt tartott a szeptember 8-i III. FociFesztiválról annak főszervezője, Szabó László, majd sor került az MLSZ-küldöttek megválasztására is, Szlahó Csaba, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnöke, valamint Rózsavölgyi Sándor alelnök személyében.

A Fair Play-győzteseknek járó jutalmat (serleg, labdák) Rózsavölgyi Sándor, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnöke adta át, majd B. Nagy Zoltán, a Sportszelet főszerkesztője adta át az elmúlt bajnoki évben a sportvezetők osztályzatai alapján legjobbnak választott játékvezetőknek járó Sporiszelet-díjakat. A nagypályás sípmesterek között nem történt trónfosztás, az idén is a tavalyi győztes Szalai Zoltán kapta az elismerést, míg a futsalosok közül az eddig verhetetlen Futó Tamás helyét Laczkó Zoltán vette át. (A kitüntetettekkel honlapunkon rövidesen hosszabb interjút tervezünk közölni.)

Ezek után következhetett a délután fénypontja, amelynek során közel három tucat Pest megyei támadó kiemelkedő előző évi teljesítményéről adott tájékoztatást a kivetítőn látható diasor, valamint a gólkirályokat szóban is bemutató megyei igazgató. Valamennyi friss gólkirály Répási Lászlótól vehette át ajándékait (gravírozott, névre szóló szobor, labda és dvd), akivel természetesen kor(osztály)tól függetlenül büszkén fényképezkedett valamennyi mesterlövész.

A jó hangulatú rendezvényt állófogadás tette teljessé.

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére