2010. december 07. kedd, 08:54
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Elindult a játékvezető-képzés

Elindult a tanfolyam Elindult a tanfolyam Máté Attila

December 6-án, hétfőn kezdetét vette az alapfokú játékvezetői tanfolyam Pest megyében. Az első foglalkozási napon a mintegy harminc jelentkező a kötelező adminisztrációs feladatokat követően a magyar és nemzetközi szervezetek felépítésével ismerkedett meg.

 

A tanfolyamon résztvevőket Ádám Mihály, megyei JB-elnök köszöntötte, majd átadta a szót a tanfolyam vezetőjének, Varga Andrásnak. A köszöntő szavak után a tanfolyamvezető vázolta képzés tematikáját és a teljesítendő követelményeket, Majd Oláh Gábor NB I-es játékvezető ismertette a részletes képzési tervet. Ennek szellemében a hallgatók 6 elméleti, és 22 gyakorlati óra folyamán ismerkedhetnek meg a játékvezetés alapvető adminisztrációs feladataival, fizikai követelményeivel, illetve a labdarúgás szabályaival.

 

A hallgatók a képzés végén elméleti és gyakorlati vizsgákon számolnak be tudásukról, a tanfolyamon elsajátított képességeikről és fizikai felkészültségükről is. A sikeresen teljesítők számára a megyei szövetség már a tavaszi fordulókban kellő számban biztosít lehetőséget, hogy a tanultakat a játéktéren is kamatoztathassák.

pmlszjb.hu info

Utolsó módosítás 2011. február 20. vasárnap, 17:05

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére