2013. június 17. hétfő, 16:21
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Nívós focihétvége a II. RAIKER Kupán

Moldván István testi fölényét sem tudta kihasználni Benkő Tamással szemben Moldván István testi fölényét sem tudta kihasználni Benkő Tamással szemben pmlszjb.hu/Máté Attila

A hagyományokhoz híven ismét kellemes családi napon sportolhattak és szórakozhattak az idei RAIKER Kupa résztvevői. A tornán idén trónfosztásra is sor került, hiszen a tavalyi győztes Újhartyán együttese ezúttal nem tudta megvédeni címét, és a döntőt követő büntetőpárbaj eredményeként a trófeát a Di-Fer csapatának adták át.

Az egész napos rendezvénynek a felsőpakonyi aréna adott otthont, ahol a már említett csapatokon kívül megmérette magát a Pest megyei Játékvezető válogatott, a Benkő Tamás megyei igazgató vezetésével felálló all-star együttes, a felsőpakonyi öregfiúk csapata, a Rudolf névre keresztelt és Olajos Gábor barátaiból verbuvált együttes, valamint a névadó RAIKER is.

A főszervező, Gyarmati Pál ezúttal is nagyot álmodott és hangulatos, jó kedélyű rendezvényt valósított meg. Mint elmondta, célja a sportbarátok egy napra történő "összerántása", és a mindannyiunk által szeretett sportág gyakorlása. A mérkőzések ezért baráti hangulatban, kimondottan sportszerű körülmények között zajlottak, a delegált játékvezetői hármasnak - Galda Helga, Kamal Norbert, Gáspár Tamás - szinte oka sem volt a komolyabb fegyelmezésre, vagy a színes kártyák villogtatására.

A dobogó harmadik fokára végül nagy küzdelemben a RAIKER ellenében a Pest megyei Igazgatóság csapata állhatott, míg játékvezetőink az utolsó helyen végeztek. Az eredmény ismeretében kis szépségtapasz, hogy a szerelések versenyét az ízléses színösszeállítással bizonyára megnyertük volna, erről pedig bármelyik olvasónk meggyőződhet honlapunk Facebook oldalán is, ahol több mint száz felvételt publikáltunk a nap eseményeiről.

Utolsó módosítás 2013. június 17. hétfő, 16:43

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére