2012. január 08. vasárnap, 12:43
Értékeld ezt a cikket
(1 Szavazat)

6. Szakmai Nap: a Szigetszentmiklós véget vetett a Vác egyeduralmának - VIDEÓVAL és FOTÓTÁRRAL

2012-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága a megyei edzők kispályás labdarúgótornájával egybekötött szakmai napját. Idén is - csakúgy, mint a tavalyi évben - Gödöllő adott otthont a rendezvénynek.

 

Idén kilenc csapat kapott meghívást az Edzők Kispályás Tornájára keresztelt mérkőzéssorozatra, amely együttesek között - többéves pauza után - idén újra ott voltak a megyei játékvezetők. A lebonyolítás értelmében a résztvevők három csoportban játszották az első mérkőzéseiket, majd a kialakult sorrend után a selejtező csoportkörök következtek. Az egyszer húsz percig tartó mérkőzések egyszerre három kispályán zajlottak.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is neves szakvezetők mutatták meg, az elméleti tudást miként tudják kamatoztatni a gyakorlatban. A többszörös győztes Vác körzeti edzők csapatát erősítette Bánföldi Zoltán, valamint Nyilas Elek is, aki amellett, hogy tavaly megszerezte a gólkirályi címet, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága a 2011. december 14-i évzáróján "Pest megye labdarúgásáért" kitüntetésben részesítette, amely elismerést a korábbi válogatott futballista a szakmai napon vehetett át. A Pest Megyei Igazgatóság által delegált együttesben a társadalmi elnökség alelnöke, Rózsavölgyi Sándor mellett az elnökség néhány tagja, Bársony Farkas, Bukodi Károly, Gyulai Szilveszter és Hahn Árpád is futballozott. A délután kezdődő előadás egyik meghívottja, Pisont István, a magyar U17-es válogatott szövetségi kapitánya fantasztikus játékával és egy góljával úgyszintén hozzájárult a csapat öt találatához, amelyből kettőt Benkő Tamás Pest megyei igazgató szerzett. Rajta kívül ugyancsak az igazgatóság együttesét erősítette Frank Tamás, a felnőtt futsalválogatott szövetségi edzője, illetve Nahóczky Attila is.

A Szigetszentmiklósi alközpont gárdája végig nagyszerűen teljesített, aminek meg is lett az eredménye, hiszen egészen a döntőig jutottak, ahol letaszították a Váci alközpont gárdáját a trónról. A legjobb kapus is tőlük került ki, Kámán Péternél senki nem bizonyult jobbnak a tornán.

Bár a rendezvényen csak úgy nyüzsögtek a "sporik", köszönhetően a Hadnagy Levente által vezetett Pest Megyei Játékvezetők csapatának, a síp ezúttal csak négy kollégájuk kezében volt. A bemelegítő és selejtező csoportköröket, valamint a helyosztókat Almási Petra, Gáspár Tamás és Mohácsi István vezették, ám a színvonalas, gólokban gazdag finálét nem más, mint a Pest Megyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának elnöke, Székely Ferenc, korábbi FIFA-asszisztens dirigálta.


A 6. Pest Megyei Szakmai Nap Edzői Torna végeredménye:

1. Szigetszentmiklósi alközpont
2. Váci alközpont
3. Sportszelet
4. Monori alközpont
5. Dabasi alközpont
6. Budaörsi alközpont
7. Pest Megyei Igazgatóság
8. Dunakeszi alközpont
9. Pest Megyei Játékvezetők

Utolsó módosítás 2012. február 18. szombat, 10:04

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kapcsolódó Videó

Máté Attila

Kép galéria

Vissza az oldal tetejére