2012. január 08. vasárnap, 11:16
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Újra megrendezik a Halhatatlan Sípmesterek Tornáját

A 2011-es tornán nem volt szokatlan a tapasztalt Suscsák és az ifjú Jakab összecsapása A 2011-es tornán nem volt szokatlan a tapasztalt Suscsák és az ifjú Jakab összecsapása pmlszjb.hu archív

A tavalyi nagy sikerű lebonyolítást követően idén január 28-án, második lakalommal is megrendezésre kerül a Halhatatlan Sípmesterek Tornája, melynek helyszíne ezúttal a nagykátai sportcsarnok lesz.

 

 

A megyei játékvezetők a tornán focival ünnepelnek, és emlékeznek már elhunyt kollégáikra, illetve jutalmazzák meg a körzetekben és a megyei bajnokságokban példás teljesítményt nyújtó fiatalokat.

Idén a tornán hat csapat méreti meg magát, a megyei játékvezető válogatott mellett az új rivális, a Benkő Tamás megyei igazgató vezényletével felálló Igazgatóság, a Heves megyei JB válogatott, a nagykátai öregfiúk, valamint a korábbi jv-válogatott szakvezető, Kristóf Péter által vezetett fiatal játékvezetőkből álló csapat, illetve a Raiker Kft. dolgozóiból verbuvált lelkes amatőrök feszülnek majd egymásnak. A rendezvény 9 óra 40 perckor veszi kezdetét Benkő Tamás, majd Ádám Mihály, a torna fővédnöke köszöntőjével, majd a főszervező, egyben a torna szponzora Gyarmati Pál, és Szarka György közreműködésével rövid megemlékezést tartunk a napokban elhunyt Boros László emlékére. A csoportmeccsek 10.00-kor indulnak, melyekből az első a Heves megyei és a Pest megyei játékvezetők összecsapása lesz.

A döntőt negyed kettőtől játszák, majd ezt követően kerül sor a kupák és elismerések átadására. A rendezvény minden játékvezető-kolléga számára nyilvános, így mindenkit sok szeretettel várnak, akár családostul is a lelátóra. A helyszínt a nagykátai sportcsarnok igazgatója, Gallai Gergő biztosítja, akinek és szervezésben tevékeny részt vállaló Túri Ferencnek és nejének, Németh Pálnak és nejének, valamint Gyarmatiné Bársony Ildikónak a torna főszervezői ezúton is köszönetüket fejezik ki.

Utolsó módosítás 2012. január 08. vasárnap, 13:12

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére