2011. október 08. szombat, 19:24
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)

Bulvárhír: Oláh Gábor a hétvégén sem pihent - VIDEÓVAL

A kezdés előtt Oláh Gábor (j) Farkas Péterrel (j2) egyeztetett A kezdés előtt Oláh Gábor (j) Farkas Péterrel (j2) egyeztetett

Az NB I-ben a jövő keddi válogatott mérkőzés miatt szünetet tartanak. Oláh Gábor NB I-es játékvezető azonban a hétvégén sem maradt feladat nélkül.

 

Ugyanis a Kozma utcai börtönben focizott a magyar színészválogatott a rabok ellen. Utóbbiak két csapattal is szerepeltek, mivel külön mérethették meg magukat a büntetésüket már megkezdett, illetve az előzetesben lévő fogva tartottak. A mérkőzéseket pedig a "civilben" a büntetés-végrehajtásban nevelőtisztként dolgozó Oláh Gábor vezette.

 

A színészek csapatkapitánya Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója volt, a rabok csapatában az olimpiai bajnok birkózó, Farkas Péter volt a kapus, ő kábítószertermesztésért kapott 7 évet. Az előzetesben lévők csapatában a bundabotrányban érintett Kenesei Zoltán volt profi labdarúgó is pályára lépett, így talán nem véletlen, hogy az ő csapata nyerte a tornát. Egyébként Stohl András is ebben a börtönben van, de ő még nem játszhatott a rabválogatottban, mert csak néhány napja érkezett.

A bulvársajtó nem zeng a mérkőzések után a játékvezetői ítéletekről, így Oláh Gábor bizonyára jól végezte dolgát, kollégái segítségét nem kellett igénybe vennie.

vvv A tv2 eseményről készült riportja az oldal alján tekinthető meg vvv

Utolsó módosítás 2011. október 08. szombat, 19:45

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Kapcsolódó Videó

tv2.hu
Vissza az oldal tetejére