PMLSZJB
2010. Szeptember 08. - 03:20:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: SMF - Frissen telepítve!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Varga Ferenc abbahagyta a játékvezetést  (Megtekintve 352 alkalommal)
azatesz
Adminisztrátor
Újonc

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2009. Október 31. - 16:57:03 »

A megyei és az országos játékvezet? keretek tagjait felkavarta az a rövidke levél, melyet Varga Ferenc játékvezet? asszisztens jutatott el hozzájuk. A tehetséges partjelz?ként számon tartott fiatalember néhány sorban, kell? motiváltság hiányára hivatkozva intett búcsút karrierjének, és sportbarátainak. Az okokat találgatva és kutatva jutottunk el magához az érintetthez, hogy részletesebben számoljon be döntésének hátterér?l, és jöv?beli terveir?l. Szigetbecsén, a Dunavarsány csapatának vendégjátéka el?tt beszélgettünk vele, ahol a „megye kettes” összecsapáson már nem játékvezet?ként, hanem a ’varsányiak csatáraként készült bemutatkozni.

Döntésének hátterét interjúnkban indokolta, de mi a véleménye Önnek? Szóljon hozzá, üzenjen "Ferikének"!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 31. - 17:02:02 írta azatesz » Naplózva
Turcsanyi Istvan
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2009. December 20. - 00:41:08 »

En nagyon sajnalom, hogy a Feri abbahagyta a jatekvezetest. Szerettem ot, tiszteltem elert eredmenyei miatt, es nem utolso sorban a civil eletben is egy nagyon jo humoru, becsuletes embert ismertem meg benne.
Sajnalom es sok sikert neki futtballistakent!   Turesz
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: